BeerPong
Instagram Facebook

Salgsbetingelser

Betaling

Vi tilbyr betaling med kreditt-/debitkort, Vipps og PayPal.

Levering

Pakkene fra oss blir sendt med enten Posten (mindre pakker som passer i postkassen) eller PostNord (større pakker som ikke passer i postkassen).

 

Leveringstid er satt til 3-8 virkedager.

Reklamasjon

Som kunde hos oss har du to eller fem års reklamasjonstid på våres produkter ved en eventuell skade eller mangel. Må man ved en reklamasjonssak måtte sende produktet tilbake til oss, så betaler vi for frakten.

Angrerett

Du har 30 dagers angrerett når du handler på BeerPong.no.

 

Angrerettsfristen er gyldig 30 dager etter den dag du;

  • Har mottatt varen din
  • Får den siste varen i fysisk besittelse når det dreier seg om en avtale om flere forskjellige varer, som er bestilt i én ordre, som leveres enkeltvis
  • Får det siste partiet eller den siste delen i en fysisk besittelse når det dreier seg om levering av en vare som består av flere partier eller deler

 

Du skal innen 30 dager fra mottagelse gi oss meddelelse om at du ønsker å angre på kjøpet ditt. Meddelelsen skal gis ved mail (kundeservice@beerpong.no). I meddelelsen skal du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å benytte deg av din angrerett. Du kan også velge å benytte deg av vårt standard angrerettskjema og sende med i retur. Linken finner du medsendt i din ordrebekreftelse og nederst i denne seksjonen på denne siden. Du kan ikke angre ved å nekte mottagelsen av varen uten å samtidig gi oss tydelig meddelelse om dette.

 

Ved bruk av angrerett er det kjøper som betaler for frakt for pakken, begge veier.

 

(link til angrerettskjema: Angrerettskjema.pdf)

Kontaktinformasjon

Selskapsnavn og org.nr.:
Deka Salg AS (920 348 785 MVA)

Adresse og kontaktperson:
Dag-Eivind Bergheim
Magnus Barfots Gate 14
5015 Bergen
+47 46269396
kundeservice@beerpong.no


Facebook:
Facebook.com/BeerPongno